De bomberjack is net zoiets als een spijkerjasje – hij staat iedereen en (bijna) iedereen heeft er wel een in de kast hangen. Het is het ideale kledingstuk om tijdens de aanloop naar de zomer te dragen. Allemaal we leuk en aardig, maar de truc is natuurlijk om hem goed te combineren.

Dit jack is de bomb

Een bomberjack is flatterend. Omdat hij kort is, lijken je benen langer als je hem aanhebt. De nadruk ligt dan meer op je schouders. Draag hem eens met een wit t shirt en blauwe jeans voor een casual look. Sportieve schoenen staan leuk bomberjasjes, maar je kunt ze natuurlijk ook dragen met je nette (geruite) shirt, broek en schoenen. Het resultaat is een speelse look die nog je nog prima aankunt naar kantoor. Wil je hem over je sweatshirt dragen met een spijkerbroek? Kan ook. Meenemen in je tas als je op vakantie gaat? Ook prima. Zoals je ziet, kun je allerlei kanten op met dit jack. Wist je trouwens dat sterren als Mick Jagger en Bob Dylan ook fan waren van deze look?

Vliegensvlug inslaan

Bomberjacks waren eerst geliefd onder piloten. Zij droegen zulke jasjes in de cockpit om warm te blijven. De binnenkant was vaak gevoerd met schapenbont. Momenteel worden deze jasjes door veel celebrities gedragen en zijn ze te krijgen in allerlei soorten en maten. Hou je van een fel printje, of ga je liever voor een lichte, neutrale kleur? Op StyleItaly.nl ben je wel even zoet met het diverse aanbod. Wil je dat jouw jasje een beetje opvalt? Dan kun je voor bijvoorbeeld geometrische prints of neonkleuren gaan.

Universeel kledingstuk

We durven wel te zeggen dat iedereen een bomberjack kan hebben. Je kun er casual, stoer en zelfs netjes mee voor de dag komen en dankzij de comfortabele voering zitten de jassen altijd heel lekker. Of je wel of niet buiten je comfort-zone treedt door een spannende kleur te kiezen, moet jij weten. Viva Italia Als Italiaans merk kunnen wij ons het niet veroorloven om slechte kwaliteit te leveren. Omdat wij onze kernwaarden en de wensen van onze klanten nooit uit het oog verliezen, hebben we geweldige items in de aanbieding.
Dat de impact van goed gekozen kleding groot is, wordt nog altijd bewezen. Als goed geklede man scoor je zowel op het werk, bij kennissen en bij vrouwen een heleboel punten. Waarom geen moeite doen als je met een beetje aandacht al een heel eind komt? Bij Style Italy helpen we je hier maar al te graag bij. Klaar om jouw ideale kledingstuk te scoren?